MINUTY M ROSÉ LIMITED EDITION 2024

SVJEŽE PERSPEKTIVE I KREATIVNE SURADNJE

Minuty traži ljepotu u dizajnu boca te svake godine izlazi s novom limitiranom edicijom, a projekt je započeo 2018. godine. Svake godine Minuty poziva umjetnika da prikaže svoju osobnu viziju Minuty cuvée-a. Do sada su ostvarili suradnju sa šest međunarodnih umjetnika iz SAD-a, UK-a, Francuske, Španjolske i Švedske, a ove godine limitiranu bocu potpisuje Henriette Arcelin iz Portugala.

HENRIETTE ARCELIN

Henriette Arcelin, francuska ilustratorica i keramičarka s adresom u Lisabonu, oslikala je ovogodišnju Minuty M Rosé bocu. Njezin rad inspiriran je botanikom, poviješću, faunom i morskom biologijom. Folklor, tekstili i rukotvorine iz raznih krajeva svijeta također imaju važnu ulogu u njezin stvaralaštvu. Za Minuty bocu odabrala je žutu boju koja predstavlja Gassin, mjesto gdje se nalazi Minuty imanje.

Elementi oslikani na boci kombinacija su mora, pijeska, pejzaža, ukrasnog posuđa iz Francuske i Portugala, sunca i šarenih boja koja prevladavaju u Provansi i Lisabonu.

PROVANSALSKA TRADICIJA

Minuty priča prenosi se kroz već četvrtu generaciju u srcu Provanse. Imanje sa zvukom cvrčaka i okupano suncem pruža nevjerovatne događaje i budi sva osjetila.

Nakon 4 dana provedena na Minuty imanju, Henriette Arcelin krenula je u kreaciju ovogodišnje ikonične boce, s naglaskom na sunce koje udahnjuje život grožđu i Minuty vinima. Dok sunce budi svijet, cvijetovi i lišće vinove loze se razvijaju i cvjetaju na cijelom Minuty imanju. Provansalsko sunce ostavilo je svoj solarni potpis na novi Minuty M Rosé.

Novi Minuty Limited Edition kušajte u Moments Wine & Fine Shopu na adresi Masarykova 9, Zagreb od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat.

Blog

MINUTY M ROSÉ LIMITED EDITION 2024

SVJEŽE PERSPEKTIVE I KREATIVNE SURADNJE Minuty traži ljepotu u dizajnu boca te svake godine izlazi s novom limitiranom edicijom, a projekt je započeo 2018. godine.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
    Right Menu Icon