Althaus ambasador je moderne kulture ispijanja čaja. Iskustva su dragocjena. Odražavaju vrijeme, predanost i strast. ALTHAUS je mlada tvrtka čiji stručnjaci za čaj imaju više od 60 godina iskustva. Na temelju poznavanja dugih tradicija kultura čaja iz cijelog svijeta, njemački, ruski i američki stručnjaci razvili su suvremene koncepte čaja.
Ralf Janecki je specijalist za čaj s preko 30 godina iskustva u međunarodnoj trgovini čajem. Svjetski poznat ljubitelj čaja čija su ljubav i strast za čajem temelj ALTHAUS uspjeha. Pažljivo odabire ALTHAUS čajeve, stvara nove, inovativne mješavine i njeguje intenzivne odnose s preferiranim proizvođačima.
ALTHAUS stručnjaci kombiniraju svoja znanja o najboljim regijama čaja, sa senzualnim poznavanjem i vještim prosudbama kvalitete proizvoda ne samo prema vrtovima i regijama gdje se čaj uzgaja, već i prema aromi, boji, izgledu i okusu čaja. Degustacija i ispitivanje svih sastojaka, kao i miješanje je vrlo sveobuhvatan proces koji se intenzivno kontrolira.