SANPELLEGRINO BIO

Premium bezalkoholno gazirano piće od voća iz organskog uzgoja  

U Italiji je bio običaj pripremiti osvježavajuće i vrlo ukusno piće miješanjem svježeg soka od naranče, pjenušave vode i šećera. To piće nazvano je “aranciata”. Predstavljena je 1932. kao proširenje linije S.Pellegrino mineralne vode.  
Misija proizvođača bila je da “domaća” aranciata stalno bude dostupna za piće, održavajući ista obilježja prirodnosti, okusa i osvježenja. Svježi sok od naranče koncentriran je na niskoj temperaturi, a zatim je pasta od naranče miješana s koncentriranim narančinim uljem.  

Zadržavajući istu inspiraciju, danas se nudi široka paleta ukusnih pića na bazi citrusa. Sanpellegrino predstavlja autentičnu talijansku prirodu i strast prema dobrom okusu. Inspiriran sunčanim obroncima Sicilije, Sanpellegrino sok karakterizira: intenzivne arome voća, bogatstvo pulpom, punoća, mekoća i uravnoteženost okusa, smanjen udio šećera, bez umjetnih bojila i konzervansa, jedinstvenost okusa, savršena ravnoteža mineralnosti. Današnji stil života nas sve više potiče da se usredotočimo na zdravlje, te više cijenimo proizvode organskog uzgoja i smanjenog udjela šećera. Shvaćamo da male razlike, zapravo čine velike promjene.  

Sanpellegrino BIO je novitet u S.Pellegrino portfelju

Sok od 100% certificiranog organskog voće iz Italije, s dodirom organskog šećera od trske, nešto prirodne arome i pjenušave vode. Za Sanpellegrino BIO sokove odabiru se samo najkvalitetniji sastojci, sadrži smanjeni udio šećera, te su bez umjetnih boja i konzervansa. 
Odvojite vrijeme za kušanje autentičnih talijanskih okusa koji stvaraju savršenu ravnotežu svježeg, voćnog, gorkog i slatkog. Dopustite da vas intenzivni okusi oduševe.  
Otkrijte Sanpellegrino BIO sok proizveden od certificiranog organskog voća, te doživite istinsko talijansko iskustvo!