VINSKA RADIONICA: Vino i čokolada – izazovi i užitci sparivanja

Otvorene su prijave za najslađu vinsku radionicu do sada – vino i čokolada!

U suradnji s TAMAN Artisan Chocolates, za vas smo u Moments vinoteci Zagreb pripremili posebnu vinsku radionicu s naglaskom na izazove i užitke sparivanja vina i čokolada. Prijavite se na radionicu i na jednom mjestu kušajte domaća i svjetska renomirana vina, ali i višestruko nagrađivanu čokoladu i otkrijte novi svijet nezaboravnih okusa!

Radionica “Vino i čokolada: izazovi i užitci sparivanja” održat će se u četvrtak, 14.03.2024. u Moments Wine & Fine Shopu na adresi Masarykova 9, Zagreb te će trajati od 18:30 do 20:30.

TAMAN Artisan Chocolates međunarodno su nagrađivane čokolade, a proizvode se u maloj manufakturi koju vode Sanja Vladović i Stiv Kahlina. Koriste samo prirodne sastojke kontoliranog podrijetla i bez umjetnih aditiva. Sve čokolade rade se ručno u malim serijama, po jedinstvenim autorskim receptima.

TAMAN Artisan Chocolates u svojem portfelju nudi Bean to Bar čokolade, Gourmet čokolade, praline i trufflese, ali i čokolade na žličici. Bean to Bar čokolade iznimnih su okusa zbog uporabe kakaovca najveće kvalitete i kontroliranog podrijetla, a detaljnu priču iza ovih čokolada možete čuti na radionici u Moments vinoteci!

ŠTO SVE MOŽETE KUŠATI I NAUČITI NA RADIONICI?

Kako se određena čokolada slaže s pojedinim vinom (ili više vina), saznajte u četvrtak, 14. ožujka u Moments vinoteci i kušaonici. Uz vas će cijelo vrijeme biti Sanja i Stiv kao vrhunski poznavatelji i proizvođači čokolade, ali i Moments sommelier koji će pratiti radionicu pričanjem zanimljivih priča o vinima koja će se kušati. Upustite se u nezaboravno putovanje kroz ekskluzivne okuse i kombinacije i otkrijte zašto smo odabrali baš Erdoro Pinot sivi uz jedan izuzetni TAMAN Artisan Chocolates truffle!

Donosimo vam i popis svih čokolada i vina koje ćete imati priliku kušati na radionici, a kombinacije ostaju tajna sve do radionice!

Prijave za radionicu zaprimaju se do 13. ožujka, a moguće su putem Moments webshopa: https://moments.hr/product/kotizacija-za-radionicu-vino-i-cokolada/

ZAPRATI MOMENTS WINE & FINE SHOP NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Blog

TOP 3 PROLJETNA POKLON PAKETA

Što pokloniti za Uskrs? Za proljetne rođendane i proslave? Gdje pronaći poklone? Kako odabrati pravi poklon? Odgovore na sva ova, ali i druga pitanja donosimo

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
    Right Menu Icon