U suradnji s TAMAN Artisan Chocolates, za vas smo u Moments vinoteci Zagreb pripremili posebnu vinsku radionicu s naglaskom na izazove i užitke sparivanja vina i čokolada. Prijavite se na radionicu i na jednom mjestu kušajte domaća i svjetska renomirana vina, ali i višestruko nagrađivanu čokoladu i otkrijte novi svijet nezaboravnih okusa!
Radionica “Vino i čokolada: izazovi i užitci sparivanja” održat će se u petak, 25.10.2024. u Moments Wine & Fine Shopu na adresi Masarykova 9, Zagreb te će trajati od 19:00 do 21:00.
Rezervacija mjesta za radionicu moguća je kupnjom kotizacije na našem webshopu:
TAMAN Artisan Chocolates međunarodno su nagrađivane čokolade, a proizvode se u maloj manufakturi koju vode Sanja Vladović i Stiv Kahlina. Koriste samo prirodne sastojke kontoliranog podrijetla i bez umjetnih aditiva. Sve čokolade rade se ručno u malim serijama, po jedinstvenim autorskim receptima. TAMAN Artisan Chocolates u svojem portfelju nudi Bean to Bar čokolade, Gourmet čokolade, praline i trufflese, ali i čokolade na žličici. Bean to Bar čokolade iznimnih su okusa zbog uporabe kakaovca najveće kvalitete i kontroliranog podrijetla, a detaljnu priču iza ovih čokolada možete čuti na radionici u Moments vinoteci!
ŠTO SVE MOŽETE KUŠATI I NAUČITI NA RADIONICI?
Kako se određena čokolada slaže s pojedinim vinom (ili više vina), saznajte u petak, 25. listopada 2024. u Moments vinoteci i kušaonici. Uz vas će cijelo vrijeme biti Sanja i Stiv kao vrhunski poznavatelji i proizvođači čokolade, ali i Moments sommelier koji će pratiti radionicu pričanjem zanimljivih priča o vinima koja će se kušati. Upustite se u nezaboravno putovanje kroz ekskluzivne okuse i kombinacije i otkrijte zašto smo odabrali baš Erdoro Pinot Gris uz jedan izuzetni TAMAN Artisan Chocolates truffle.
Ostale kombinacije – ostaju iznenađenje. Vidimo se!