Vinska radionica – Vino i čokolada: izazovi i užitci sparivanja

U suradnji s TAMAN Artisan Chocolates, za vas smo u Moments vinoteci Zagreb pripremili posebnu vinsku radionicu s naglaskom na izazove i užitke sparivanja vina i čokolada. Prijavite se na radionicu i na jednom mjestu kušajte domaća i svjetska renomirana vina, ali i višestruko nagrađivanu čokoladu i otkrijte novi svijet nezaboravnih okusa!

Radionica “Vino i čokolada: izazovi i užitci sparivanja” održat će se u petak, 08.05.2025. u Moments Wine & Fine Shopu na adresi Masarykova 9, Zagreb te će trajati od 19:00 do 21:00.

Rezervacija mjesta za radionicu moguća je kupnjom kotizacije na našem webshopu:

TAMAN Artisan Chocolates međunarodno su nagrađivane čokolade, a proizvode se u maloj manufakturi koju vode Sanja Vladović i Stiv Kahlina. Koriste samo prirodne sastojke kontoliranog podrijetla i bez umjetnih aditiva. Sve čokolade rade se ručno u malim serijama, po jedinstvenim autorskim receptima. TAMAN Artisan Chocolates u svojem portfelju nudi Bean to Bar čokolade, Gourmet čokolade, praline i trufflese, ali i čokolade na žličici. Bean to Bar čokolade iznimnih su okusa zbog uporabe kakaovca najveće kvalitete i kontroliranog podrijetla, a detaljnu priču iza ovih čokolada možete čuti na radionici u Moments vinoteci!

ŠTO SVE MOŽETE KUŠATI I NAUČITI NA RADIONICI?

Kako se određena čokolada slaže s pojedinim vinom (ili više vina), saznajte u petak, 08. svibnja 2025. u Moments vinoteci i kušaonici. Uz vas će cijelo vrijeme biti Sanja i Stiv kao vrhunski poznavatelji i proizvođači čokolade, ali i Moments sommelier koji će pratiti radionicu pričanjem zanimljivih priča o vinima koja će se kušati. Upustite se u nezaboravno putovanje kroz ekskluzivne okuse i kombinacije i otkrijte zašto smo odabrali baš Erdoro Pinot Gris uz jedan izuzetni TAMAN Artisan Chocolates truffle.

Ostale kombinacije – ostaju iznenađenje. Vidimo se!

Blog

Omiljena vina vinarije Minuty

Chateu Minuty Provansa Chateu Minuty, cijenjena provansalska vinarija postoji već skoro sto godina. Trgovac vinom Gabriel Farnet otkrio je vinograd od 17 hektara, kao dvorac

Blog

Kako upariti Sauvignon Blanc sa sirom

Vinski vodič za hedoniste Kad sunce počne grijati snažnije, a večeri postanu duže, nema boljeg društva od čaše dobro ohlađenog Sauvignon Blanca i sira. Ovaj

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
    Right Menu Icon