TAMAN bean to bar tamna čokolada: Filipini, Davao, Mana Selection

13,50

Availability: Na zalihi

Tamna „bean to bar“ čokolada proizvedena od kakaa – MANA, posebne selekcije najfinijih kakao zrna iz regije Davao na Filipinima koja se smatra jednom od najboljih regija za uzgoj kakaa na svijetu.

Tamna „bean to bar“ čokolada proizvedena od kakaa – MANA, posebne selekcije najfinijih kakao zrna iz regije Davao na Filipinima koja se smatra jednom od najboljih regija za uzgoj kakaa na svijetu. Čokolada fine kremaste teksture donosi dobro izbalansiran profil okusa suhog voća, ruma, karamele, malina, aronije i duhana. Ima srednje dugi aftertaste ugodne i blage citrusne gorčine.

NAGRADE:

~ International Chocolate Awards 2022 Silver
~ Academy of Chocolate award 2022 Bronze

Brand

Neto težina

45 g

Alergeni

Može sadržavati u tragovima: orašaste plodove, kikiriki, sezam, mlijeko, soju, gluten, gorušicu i celer.

Sastojci

Kakao zrno (podrijetlo: Filipini), šećer od šećerne trske, kakao maslac; sadrži min. 74% kakao dijelova.

Nutritivne informacije

Prosječna hranjiva vrijednost (g/100g): Energetska vrijednost: 2032kJ/487kcal; Masti: 42,05g (od čega zasićene masne kiseline: 25,23g); Ugljikohidrati: 38,09g (od čega šećeri: 24,84g); Bjelančevine: 9,47g; Sol: 0,01g

Način konzumacije

Idealno poslužiti pri temperaturi 21-24°C.

Način čuvanja

Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi 16-20°C.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TAMAN bean to bar tamna čokolada: Filipini, Davao, Mana Selection”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Povezani proizvodi

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
    Right Menu Icon