Grožđe za ovaj tamno obojani Pinot Noir Caroline ubrano je ručno. Istog dana kada grožđe stigne na prešanje, ručno se obrađuje i pohranjuje u otvorene drvene posude na feermentaciju. Slijedi osam dana maceracije, nakon čega vino započinje svoj divlji ferment. Nakon razdoblja taloženja od 4 tjedna, mlado vino se gravitacijski dovodi u male hrastove bačve radi malolaktične fermentacije do sljedećeg ljeta. Vino nam daje osvježavajući, precizan, ali intenzivan i pomalo kožnati profil tamnog voća. U ustima je svilenkaste teksture, složen i vrlo dug, otkrivajući šarmantan intenzitet i zrelost s baršunastom strukturom tanina. Ovo je prekrasan, topao, iskren i gotovo klasičan njemački crni pinot koji je punjen u boce nefiltriran nakon gotovo dvije godine starenja. S ovakvim proizvodom možete se samo usrećiti.
Brand | |
---|---|
Proizvođač | |
Vrsta pića | |
Boja vina | |
Udio alkohola | |
Sorta vina | |
Zemlja | |
Regija | |
Volumen | |
Ambalaža |