Grgić Pošip

31,50

Availability: Na zalihi

Sortni mirisi Grgićevog Pošipa, i mirisi i okusi hrasta, sljubljuju se u jedinstven bouquet tipičan za Grgićeva vina.

Grgićev Pošip vino je gdje kada završi fermentacija, vino sazrijeva oko četiri mjeseca u specijalnim francuskim hrastovim bačvama za bijelo vino, zapremnine 225 litara.
U njima, uz malu količinu zraka kroz pore drveta, vino diše i razvija se.
U isto vrijeme, ekstrakti i ugodni mirisi vanilije od hrasta obogaćuju vino.
Fermentacija se odvijala polako kod kontrolirane niske temperature.
Hladna fementacija čuva većinu od osobitih sortnih mirisa Pošipa.
Konačno sazrijevanje odvija se u bocama u hladnom podrumu oko šest mjeseci.
Za to vrijeme u bocama se sortni mirisi Pošipa i mirisi i okusi hrasta sljubljuju u jedinstven bouquet tipičan za Grgićeva vina.
Vino je napravljeno u Trsteniku na Pelješcu pod nadzorom Miljenka Grgića.
Fermentacija se odvijala polako kod kontrolirane niske temperature oko 10 C.
Hladna fementacija čuva većinu od osobitih sortnih mirisa pošipa.

Brand

Proizvođač

Vrsta pića

Boja vina

Udio alkohola

Sorta vina

Zemlja

Regija

Volumen

Ambalaža

Povezani proizvodi

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u trgovinu
    Right Menu Icon